Verkopen

U wilt uw schip verkopen?

Waarom Jachtmakelaardij Wolfrat? Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring, zijn een van de grotere makelaardijen in Nederland, zijn gespecialiseerd in jachten van 10 tot 15 meter en hebben een uitstekende verkoophaven in Loosdrecht, het nautisch middelpunt in Nederland.

Er is bij ons voortdurend vraag naar jonge en/of goed onderhouden motorjachten. Indien u uw jacht via Jachtmakelaardij Wolfrat zou willen verkopen komen wij graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden van verkoop te bespreken en uw jacht te taxeren.

Hierbij in het kort een overzicht van onze voorwaarden:

  • Wij werken op no cure – no pay basis, u betaalt dus alleen provisie indien wij de boot voor u verkopen;
  • De provisie bedraagt 6% excl. BTW over de uiteindelijke verkoopprijs, wij hanteren daarbij een minimum van € 4.000,– excl. BTW;
  • Contractduur is bij ons maximaal 12 maanden;
  • Als bijdrage in de liggelden berekenen we een bedrag op basis van de scheepslengte van € 9,50 per meter,  excl. BTW per maand. Deze kosten brengen wij achteraf per kwartaal in rekening;

Vul onderstaand formulier in zodat wij een afspraak met u kunnen maken voor een taxatie of neem direct contact met ons op via 035-5827715 of e-mail naar jachtmakelaardij@wolfrat.nl.

De heer/mevrouw

Heer/Mevrouw
HeerMevrouw

Uw naam (verplicht)

Voorletters

(post) Adres

Postcode

Plaats

Telefoon

Fax

Mobiel

Uw e-mail (verplicht)

Biedt te koop aan:

Type:

Lengte

Huidige ligplaats

Prijsindicatie

Bijzonderheden